Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d454067640/htdocs/parcwest_animans/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /homepages/29/d454067640/htdocs/parcwest_animans/wp-includes/plugin.php on line 571
Espais |

Horaris d’obertura del Parc

Dijous:
De 17h a 20h

Divendres:
De 17h a 21h

Dissabte:
Matí: de 11h a 14h
Tarda: de 17h a 23h

Diumenge:
Matí: de 11h a 14h
Tarda: de 17h a 20,30h

Espais

Parc West compta amb espais diferenciats i insonoritzats per al gaudiment del parc.

Àrea jocs per a nens de 4 a 11 anys: està composada per una gran estructura de joc, amb alçades variables de fins a tres nivells, tobogans, camins que s’entrellacen amb jocs en el recorregut, una piscina de boles de 30 metres quadrats, rampes, grans llits elàstics i un inflable amb tobogan, escalada i obstacles.

Zona de celebracions: és un àrea preparada perquè les celebracions es desenvolupin còmodament, semi aïllada de la resta del parc.

Sala d’ús múltiple: escenari movible amb capacitat de modificació per acollir públic de manera àmplia, ideal per espectacles: mags, pallassos, balls, etc.

Cafeteria insonoritzada: de gran capacitat, ambient confortable i equipada amb TV per cable. Des d’on podrà gaudir conversant, prenent una beguda, o assaborint els nostres plats, en un ambient agradable des d’on veurà el desenvolupament de les activitats del parc.

Àrea de jocs per a nens de 1 a 3 anys: (annexa a la cafeteria) una zona d’activitats motores similar a la resta del parc, però d’acord amb l’edat preescolar, amb una àrea de jocs individuals per: destresa, motricitat, exploració, etc. Projecció de pel·lícules i programes infantils.

Tot el parc està protegit amb materials especials homologats per a l’ús en els espais on hi ha nens: pintures sense plom, cantoneres anticops, portes protegides, terra antiimpacte, passamans infantils, sostres acústics, etc. I amb el personal de monitors suficients, disposats a cuidar i donar diversió als nens. Els caps de setmana: activitats especials, maquillatge, balls i manualitats.